Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Top postovi na kroativu

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Pred nešto manje od godinu dana, točnije 20. 11. 2008-me naš dragi webmaster i tata Kroativ mreže postavio je noge Kroativ.net blog i objavio prvi članak http://www.kroativ.net/razno/photoshop-za-iphone/ :).

Od tada pa do danas, na Kroativu je objavljeno 280 postova , dakle prosječno 1 dnevno. Ovo je popis najčitanijih, sa više od 1000 pregleda, pa ako ste koji od njih nedajbože preskočili, sada to možete nadoknaditi 🙂

7,077     Uskrs – resursi za ikone, ilustracije…
3,844     Kako napraviti svoj magazin?
3,418     Međunarodni i državni praznici u RH
2,955    Uređivanje fotografija u photoshopu za početnike
2,694    Dan planete Zemlje – resursi za eco ikone,vektore…
2,305   RapidShare Search Engines
2,001   Majčin dan – čestitke, ilustracije i ostalo
1,683   Photoshop tutorial – bojamo uskršnja jaja
1,477   kako napraviti moderni web 2.0 dizajn
1,453    Božićne ikone, kistovi, vektori, wallpapersi
1,233    Bežićni internet na bonove bez pretplate
1,090   Joomla! za početnike
1,040   Naučite CSS u par minuta…
1,015   Koji laptop kupiti? Koje komponente odabrati
1,001   “Blend if” masking ili kako ukloniti pozadinu

Neki od najpopularnijih članaka objavljeni su nedavno, no začas su pretekli mnoge starije postove. To su “koji laptop kupiti” i “bežićni internet na bonove” – oba objavljena pred manje od 2 mjeseca.

Prosječna čitanost bloga preko ljeta bila  je oko 550 dnevno, a sada je opet u porastu – oko 1000. Obzirom na specifičnost tema kojima se bavimo i naše malo jezično područje, mislim da možemo biti zadovoljni . Vikendima vas je nešto manje no pred blagdane počinje ludnica kada vas se nagužva i trostruko. (valjda neće niko stradat 🙂  )

posjećenost po mjesecima

posjećenost po mjesecima

Ponekada nam nedostaju vaši komentari , pogotovo oni konstruktivni i informativni, no bit će da se sa svime slažete pa nemate više što dodati. Morat ćemo lupit neki članak kao ” TABLICE SU ZAKON!” da vas malo isprovociramo kao sa člankom o joomli 😉

Pišite nam o čemu biste voljeli čitati, pitajte što vas zanima i pratite nas i dalje, a mi ćemo se truditi da pokrijemo što više tema. Poželite li ponekada na Kroativu objaviti vlastiti članak ili tutorial slobodno nam se javite, biti će nam drago. Biti će nam još draže ako želite svoj banner na Kroativu 😀

Ne zaboravite da je svaki vaš objavljeni članak ili komentar ujedno i novi link na vašu web stranicu, te da aktivnim sudjelovanjem na Kroativu podižete i svoj page rank na googlu !

Eto, tako je to, pozdrav svima… do sutra !

Označeno s: , , , , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">