Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Web dizajn mentor

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas

Web dizajn mentor | vodič kroz web dizajn za modernog klijenta

Web dizajn mentor

Kao prvo moram se zahvaliti Weberici što održava Kroativ blog na životu ali znate kako je to kada se skupi sva sila poslova. Moram priznati da ova recesija odlično utječe na web dizajn industriju. Potražnja za web stranicama nikada nije bila veća, a nismo jedini kojima se to događa. Svejedno, ipak smo našli malo vremena i otvorili novi Kroativ projekt. U uvodu smo vam već sve objasnili, uglavnom radi se o novom projektu koji bi trebao pomoći svim web profesionalcima i klijentima. Cilj nam je da taj naš web dizajn mentor postane prva stranica svakog u potrazi za web stranicom. Željeli smo objasniti svrhu pravog web dizajna i zašto web stranica ne može koštati par kuna. Slobodno svoje klijente uputite prema web-dizajn.me adresi.

Pročitajte opis samog projekta i sve će vam biti jasno:

Vodič kroz web dizajn za modernog klijenta. Ovaj blog namijenjen je poduzetnicima, tvrtkama i svim ostalim klijentima koji trebaju pomoć u izradi web stranica ili općenito web dizajnu. Pokušati ćemo vam pružiti što više informacija o tome kako se na najbolji način prezentirati na Internetu, kako da profitirate putem web dizajna i još mnoštvo korisnih informacija iz ovog područja. Naučiti ćete što vam je sve potrebno za izradu web stranica, razbiti ćemo neke popularne mitove o web dizajnu i pomoći vam da nađete najbolji studio za vaše potrebe.

Kao što vidite ciljevi su dosta perspektivni ali ako pomognemo samo jednom klijentu/studiju/pojedincu, naša misija je uspjela. Sam sadržaj se znatno razlikuje od ovog bloga mada je slične tematike. Teme su odabrane na temelju osobnih i iskustva naših suradnika / partnera. Klijente pokušavamo uputiti i na greške koje se mnogo spominju u našim intervjuima te na taj način osvijestiti sve zainteresirane strane. Sam dizajn je rađen u magazin stilu te smo se fokusirali na sadržaj, a manje na onaj grafički dio. Ne preostaje vam ništa drugo nego da posjetite web-dizajn.me i prosudite sami, zasigurno možete pronaći nešto i od vašeg interesa.

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

4 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">