Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Kroativ na Facebooku

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas

Danas je dan za Kroativ vijesti. Želimo vas obavijestiti da smo otvorili Kroativ Facebook grupu. Ništa fancy, ali to je sada nekako IN i mi naravno pratimo trendove. Grupa je napravljena za druženje svih hrvatskih neokroativaca (a i onih van lijepe naše). Eto jedan novi termin za bijenale. Znači možete dodavati sve svoje radove, slike, video i druge zapise, možete dodavati linkove ili ugodno čavrljati s vašom vrstom. Rekli bi ljudi, gle ovo bezobrazno reklamiranje, ali zašto ne? Pa nije da vas tjeramo da kupite Viagru (da taj je lijek najviše zastupljen u našem spam sandučiću), već vas želimo sve spojiti i napraviti novu generaciju super kreativnih cyborga. To je u stvari cilj Kroativ mreže, globalizacija hrvatske kreativnosti, ali neka to ostane tajna.  Anyway, tko želi uvijek je dobrodošao, ostali mogu samo gledati. Grupi treba malo poticaja, nemamo para za reklamu, ali zato imamo volje.  Ajmo svi na Facebook!

ps: ovo nije neka nova SEO fora 🙂

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

2 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">