Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Veliko otvaranje Kroativ.net dizajn bloga

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas

Nakon uspješnice Kroativ.com kreativne galerije koja nakon samo desetak dana bilježi više od 200 posjeta dnevno, otvoren je i web dizajn blog. Kroativ.net kao produžena ruka Kroativ mreže svakodnevno pruža svježe informacije i resurse, kako sa svjetskih portala tako i sa domaće scene. Web dizajn / development blog predstavlja najnovije trendove iz svjetske dizajn scene, a i promovira sve radove / autore sa Kroativ.com galerije. Osim članaka, tutorijala i dizajn resursa blog nudi mjesto za oglašavanje dizajn poslova u HR, recenzije hrvatskih stranica i proizvoda te još mnogo toga…

Posebnost ovog dizajna je u tome što se mijenja kako se mijenja i vrijeme u Zagrebu. Osim dizajna za noć i dizajna za dan koji se izmjenjuju u točno vrijeme izlaska (+30 minuta) te zalaska sunca (+30 minuta), uočit ćete promjene prilikom padanja kiše, snijega, sunca ili normalnog vremena.

Blog je još uvijek u fazi bete te možete očekivati poneke promjene no uglavnom radimo na popunjavanju kvalitetnog sadržaja…

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

2 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">