Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Kroativ ima novi dizajn

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas

Dragi naši posjetitelji Kroativ.net je dobio novi dizajn. Odlučili smo se na ovaj korak jer smo htjeli malo reorganizirati sadržaj, poboljšati prezentaciju autora i uvesti neke dodatke. Primijetiti ćete da je inspiracija došla od predobrog Smashing Magazina koji je po renomiranom .NET magazinu odnio titulu za najbolji blog godine te iz sučelja Photoshop programa. Funkcije su više manje ostale iste, očistili smo stranice od nepotrebnih dodataka i povećali čitljivost članaka te komentara. Komentari su znatno poboljšani u svakom pogledu jer Vas želimo još više potaknuti na rasprave te dopunjavanje članaka. Svi članci su sada sada optimizirani za printanje tako da slobodno možete svoje omiljene članke premijeti i na papir.

Malo smo promijenili i izbornik te u prvi plan stavili sav sadržaj koji i je okosnica Kroativ bloga-a, a one manje bitne stvari nalaze se u obliku ikona na desnoj strani. Novost je i bolji sidebar u kojem možete pronaći sve najbolje Kroativ.net stvari pošto mnogi od Vas nikada ne vidi neke starije odlične članke. Poboljšali smo i sidebar tabove u kojim sada možete pronaći popularne Kroativ oznake, posljednje komentare ili IT poslove s ITjobr.net stranice.

Odlučili smo malo poboljšati i prezentaciju naše Flickr grupe kako bi svi radovi dobili bolju expoziciju, nemojte zaboraviti da se svi radovi iz naše Flickr grupe prezentiraju na svim Kroativ stranicama.

Novost je i bolja prezentacija Kroativ autora koji od sada dobivaju više Kroativ prostora jer sve ovo bez njih ne bi niti postojalo.

Što se događalo proteklih dana?

Mnogi od Vas imali su priliku vidjeti poruku na Kroativ.net stranici Bandwidth Limit Exceeded koja se dogodila jer smo dobrano premašili naš dozvoljeni promet od 50 GB. U proteklih mjesec dana Kroativ.net stranica imala je preko 30,000 jedinstvenih posjeta i preko 70,000 hitova što je za ovakvu vrstu stranice premašilo sva naša očekivanja. Na kraju smo morali u suradnju s našom hosting tvrtkom Totohost povećati hosting paket. Ovim putem se i zahvaljujemo svima koji su srušili Kroativ.net stranicu 😉

Kakvi su planovi za budućnost?

Planova je stvarno mnogo i realizirati ćemo ih kako nam to vrijeme bude dopuštalo. Jedna od bitnijih novogodišnjih odluka je zaustavljanje nekih ne tako uspješnih projektata tipa najBy i fino sve snage preusmjeriti u Kroativ.net jer sudeći po statistici njega ste najbolje prihvatili. Što to znači za Vas? To znači još više kvalitetnog sadržaja, autora i svega ostalog. Naravno nećemo zaboraviti i Kroativ.com kojeg također čeka redizajn ali o tome neki drugi put. Za sada toliko od nas, još se neke sitnice uštimavaju na novom dizajnu pa se unaprijed ispričavamo za moguće greške. Još jednom, Sretan Božić i uspješnu Novu godinu želi Vam Kroativ! Hvala na posjeti i dođite nam opet!.

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

11 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">