Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Koliko nam je stalo do Kroativ mreže?

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas
Logo cijele Kroativ mreže (.com, .net i .org)

Logo cijele Kroativ mreže (.com, .net i .org)

Iznimno nam je drago obavijestiti vas da je Kroativ mreža (.com, .net. i org) ORGANIZACIJSKI POKROVITELJ 4. web::strategije, radnog naslova Izgubljeni u kontekstu. Koliko nam je stalo do vas dragi posjetitelji i do kreativnih autora izložaka na kreativnoj galeriji, govori činjenica da nismo odlučili promovirati naš studio već Kroativ, odnosno vas! Ustrajemo i dalje u promociji hrvatskog kreativnog prostora te polako, ali sigurno razvijamo web dizajn / development mrežu.

Mogli ste od nedavno primijetiti i razne oglase na stranicama Kroativ mreže. Neki su se pitali zašto… Sva dobit odlazi na održavanje servera i u fond nagrada. Za budućnost imamo u planu organizirati razna natjecanja s mogućnošću osvajanja novčanih nagrada. Zašto bi to samo imali strani servisi slični našem? Na taj način mnoge mlade nade mogu pokazati svu svoju kreativnost, dobiti promociju i ujedno novčanu nagradu.

Na početku ovog članka možete vidjeti službeni logo Kroativ mreže kojim smo htjeli zaokružiti sve cjeline našeg malog projekta.

Zahvaljujemo se svima na posjeti i sudjelovanju u Kroativ zajednici.

Označeno s:
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

2 komentara

  • weberica kaže:

    uf, ostarila sam…. prije sam se švercala na koncerte, u klubove,kampove i tramvaj, a sad si mislim jel bi se dalo ušvercat na predavanje? 😀 lol

  • Weberica, moram priznati da si mi bila zanimljiva za suradnju kao organizacijska pokroviteljica, no igrom slučaja je ovaj puta također dizajnerski kvalitetan Kroativ “ušao u igru”. No, svakako bih te htio pozvati u organizacijsko pokroviteljstvo za petu Web::Strategiju, konferenciju o internetskom oglašavanju i web poslovanju gdje ćeš kao organizacijski pokrovitelj dobiti ulaznicu, no za sada ti mogu preporučiti da se do 1.1.2009. – još para dana – prijaviš i dobiti ćeš 50% povoljniju ulaznicu nego što će biti nakon tog datuma. Mislim da je cijena totalno konkurentna drugim eventima u Zagrebu.

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">