Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Kroativ blog ima novi dizajn

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas

Dragi posjetitelji, nakon redizajna Kroativ galerije došao je na red i Kroativ blog. Puno se toga promijenilo i poboljšalo. Dizajn je napravljen u Kroativ stilu i plavoj boji za razliku od Kroativ galerije koja je crvene. Možete već naslutiti da će Kroativ dućan biti bijele boje. Na taj način počevši od galerije i završetkom na blogu, Kroativ mreža stvara hrvatsku zastavu. Kroativ .com(crvena) .org(bijela) i .net(plava) 😉 Kao što smo već rekli moguće su još neke sitne izmjene i naravno mali popravci, ali je u principu novi dizajn gotov. Sada budite strpljivi i pričekajte Kroativ.org pa da zaokružimo cijelu Kroativ priču.

Ugodno surfanje vam želi Kroativ ekipa

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

4 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">