Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Kroativac pobijedio u natjecanju za himnu INmusica ! :)

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas
Ivan Kapetanović, himna INmusic festivala

Ivan Kapetanović alias Liftboy

Nekidan su objavljani finalisti natječaja za službenu himnu INmusic festivala koji će se održati u Zagrebu 22. i 23. Lipnja na Jarunu.

U finale su ušli naš Kroativac Ivan Kapetanović (na Kroativu i netu poznatiji kao Liftboy) te Pavle Vidaković i Boris Stefančić sa grupom S3ngs.

Pa evo što Ivan o tome kaže:
Često idem na taj festival, pa se redovito informiram o događajima vezanim uz njega. No nisam se planirao prijaviti kao autor službene pjesme. Naime, imao sam tri stare pjesme, koje sam skratio na traženu duljinu i prijavio sam se na natječaj. Nakon što sam se prijavio, posve zam zaboravio na to jer sam imao jako puno posla. Zato me i iznenadio e-mail kojim su me organizatori obavijestili da sam ušao u finalni izbor 🙂

Ivan se od mladosti bavi glazbom a neko vrijeme je svirao i u bendu. Danas se bavi web i grafičkim dizajnom, a specijalnost su mu full flash stranice i animacije.

Pobjednička pjesma T-mobile INmusic festivala biti će izabrana glasovanjem publike a pobjednik će dobiti 7000 kn i dvije ulaznice za INmusic festival na kojem će nastupati Billy Idol, Massive Attack, LCD Soundsystem, Broken Social Scene, Flogging Molly, !!! i Rise Against

Glasati za Ivana možemo na stranici http://www.t-mobileinmusicfestival.com/info/natjecaj-za-sluzbenu-pjesmu

PS.

Natjecanje je završeno i 19.3. proglašen je pobjednik. Bravo legaaa ! Čestitamo 🙂

Označeno s: , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

3 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">