Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Konvertiranje web stranice u PDF dokument

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Iako mi trenutno ne pada na pamet razlog zbog kojeg bi trebala konvertirati svoju ili nečiju stranicu u PDF, nikada se nezna. Možda radi slanja na neki natječaj ili radi printanja ili nekog trećeg razloga, možda znate vi ?

U svakom slučaju, ako nam to ikada zatreba, eto i zato postoji online HTML – PDF converter 🙂 blago nama!

Dovoljno je ukucati url stranice koja nam treba i pričekati desetak sekundi, nakon toga stranica će se downloadirati na naš pc u PDF formatu. Po njoj možemo klikati na linkove ili copy / paste-ati tekst a možemo je i isprintati. Bez brige, moj NOD32 antivirus kaže da je sve ok sa dobivenim PDF-om, pa možete probati i vi.

html - pdf converter

html - pdf converter

PDF web stranice – DOWNLOAD DEMO

Označeno s: , , , , , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

5 komentara

 • stepic kaže:

  Ponekad je web u PDF-u praktičniji za pohranu, samo je jedna datoteka.
  Zgodan plugin za preglednike koji koristim je na stranici
  http://www.pdfdownload.org/
  Naseli se u izbornik preglednika i opcija Save Page as PDF uštedi klik, dva mišem u odnosu na predloženi link u članku.
  Ako nekome zatreba dobro je znati …..

 • weberica kaže:

  da, ovaj tvoj je još zgodniji jer ima više mogućnosti

 • liftboy kaže:

  znam za slučaj kad je klijent htio da mu se snimi stranica na VHS kazetu pa da je on gleda kod kuće, znači ne na cd ili dvd, nego na VHS kazetu…

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">