Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Postanite Kroativ autor

Kroativ web dizajn & development blog postoji samo s jednim ciljem, a to je širiti znanje. Ako znate nešto što bi htjeli podijeliti s cijelim svijetom ili se jednostavno želite predstaviti hrvatskoj web dizajn sceni, pošaljite nam Vaš članak i mi ćemo ga rado objaviti. Članak može biti vijest, tutorial ili jednostavno predstavljanje umjetnika. Dozvoljeni formati Vašeg članka su pdf, txt ,doc, docx, ppt, pptx, odt. Dozvoljena veličina datoteke je 500kb, a ako imate potrebu slati veće datoteke kontaktirajte nas prvo radi dogovora. Ako ne želite da objavimo vaše puno ime i prezime kao autora članka, upišite vaš nadimak i navedite to u poruci.

Dobro i što se onda događa?

Nakon što primimo Vaš članak pregledati ćemo ga i ako je super, objaviti ćemo ga istoga trena, a ako mu nešto fali obavijestiti ćemo Vas kako ga poboljšati. Ako nam se želite za stalno pridružiti nema problema, izraditi ćemo za Vas račun i moći ćete objavljivati članke kada god poželite. Ne morate pokrivati svojim znanjem sve Kroativ kategorije već je dovoljno samo jedna u kojoj možete objavljivati sve korisne stvari.

Što ja imam od toga?

Dobro pitanje, Kroativ je momentalno neprofitna stranica i koliko god bi mi to željeli jednostavno trenutno nismo u mogućnosti plaćati autore kao neke poznate svjetske stranice. Cijeli Kroativ radi na principu nesebičnosti autora i svi smo tu potpuno besplatno u svoje slobodno vrijeme. Znamo da Vas to neće prehraniti ali zamislite sljedeću situaciju, Kroativ.net stranicu mjesečno posjeti preko 30,000 jedinstvenih posjetitelja (70,000+ hitova G.A) i svi će oni čitati Vaše članke, nekim Kroativ autorima se posao povećao i za 100% samo zato što su stalno izloženi posjetiteljima odnosno potencijalnim klijentima. Ako pokažete svoje znanje sigurno ćete pomoći klijentima da se odluče upravo za Vas jer Vi imate znanje.

Dobro, a gdje se prijavim?

Za početak nas možete kontaktirati putem naše kontakt forme samo odaberite dobar naslov kako bi poruka stigla na pravu adresu. Ako još nemate članak, ne morate ga odmah poslati, kontaktirajte nas i možemo odgovoriti na sva Vaša dodatna pitanja bez obveza naravno.