Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

O Nama

KROATIV.NET je dio Kroativ web dizajn mreže. Ovaj dizajn blog namijenjen je svim web dizajn / development entuzijasitma, a i svima koji se tako osjećaju. Osim svakodnevnog svježeg sadržaja s renomiranih svjetskih portala iz naše branše, na ovom blogu moći ćete pročitati i članke vezane uz našu dizajn scenu. Primarna tema Kroativ.net bloga je web dizajn i development no svakako nećemo izostaviti i grafički dizajn.

Ideja za otvaranje ovakvog bloga nastala je iz svakodnevnog surfanja po desecima renomiranih portala u portazi za najnovijim trendovima i dostignućima iz područja web dizajna i developmetna. Zašto mi ne bi imali nešto takvo, ali sve na jednom mjestu s još mnogo domaćih dodataka?

Imali smo priliku vidjeti već par sličnih projekata na našim područjima no oni nikad nisu doživjeli puni intenzitet ili su jednostavno ostali u prošlosti. Mi to želimo promijeniti, želimo promovirati HR scenu i naravno želimo si olakšati potragu / glad za informacijama.

Ekipa je ista, kroativci su tu no uvijek smo u potrazi za kreativnim kadrom koji bi bio voljan doprinjeti ovoj našoj malo zajednici, naravno za veće dobro i za sada na dobrovoljnoj bazi, a jednom kada odrastemo možda i na honorarnoj bazi.

Kroativ.Net, kao produžena ruka hrvatskog kreativnog direktorija, promovirat će  sve uradke s galerije i na ovim stranicama. Osim promocije, moći ćete pročitati i recenzije stranica, razne korisne resurse, tutorijale i hrpu kreativnosti.

Za sada toliko od tima Kroativ.Net, uživajte, javite nam se sa svojim prijedlozima i sugestijama te svakako dodajte ovu stranicu u favorite!