Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Studirajte grafički dizajn – sami, besplatno, kod kuće

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Srećom, nije potrebno završiti studij dizajna u školi da bismo postali grafički dizajner. Dobra osnova u povjesti grafičkog dizajna, teoriji i praktičnoj primjeni dati će nam odlične temelje za napredak. Postoje mnogi resursi i tutoriali iz kojih možemo naučiti grafički dizajn sami kod kuće. Ne treba postaviti previsoka očekivanja na početku jer svima su potrebne godine iskustva da bismo u nečemu postali odlični, no važno je da to možemo ako želimo.

Za sve koji se odluče posvetiti grafičkom dizajnu i samoobrazovanju, Sean Hodge – editor poznatih blogova Vectortuts i Psdtuts sastavio je listu odličnih resursa za početak edukacije u grafičkom dizajnu.

Također, čak i redovni studenti barem tri četvrtine obrazovanja ionako savladaju sami, a ne na predavanjima. Dakle – samo hrabro, možete vi to ! 🙂

Označeno s: , , , , , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

5 komentara

 • danci kaže:

  Hmm pa pošto još uvijek ne mogu naći posao u svojoj struci možda ovo uopće ne bi bilo na odmet…i još k tome besplatno!

 • gonzo kaže:

  pocetnik za pocetnika… netko nadaren s voljom za kreiranje i neku skromniju zaradu neka se javi za suradnju na podrucju kreiranja obiljezja novih proizvoda … mozda se proslavimo zajedno … 🙂
  moj mail nn.ured@gmail.com

 • amra kaže:

  Nesrecom niste zavrsili skolu ili Akademiju pa smatrate da “srećom” obrazovanje nije potrebno. Takvi ne znaju koliko ne znaju. Zagađuju okolinu lošim dizajnom i uzimaju posao ljudima koji su se školovali. Po Vama treba zatvoriti fakultete jer ce se i Vasa djeca roditi sa nekim zanimanjem.

  • Sheldon kaže:

   Šta ako neki ljudi nemaju prilike, sredstava ili veza da dođu do takvog studija, a imaju sve ostale predispozicije (obično velik talenat i volju, za razliku od 90% onih koji to zapravo završavaju)? Retardiran i uštogljen stav.

 • Brandz kaže:

  Najbolji su mi ovi “visoko obrazovani”, da je imalo obrazovanja prošlo kroz njegovu glavu, vjerojatno bi shvatio da za umjetnost nije potrebno vrhunsko obrazovanje, to jednostavno imaš ili nemaš, a neka mi netko kaže da grafički dizajn nije primjenjena umjetnost, jednostavno bi mu rekao da je glup 🙂

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">