Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Odličan anatomski stolac za radni stol i pc – CS601E – sniženje u lesnini

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Koliko sati dnevno provodite za računalom; 8 – 10 – 12…? Već smo na Kroativu pisali o informatičkim ozljedama i koliko je važno da nam položaj tijela pri radu bude što bolji.

Ako ste kao i ja, ovih dana odlučili na krupni otpad baciti svoj stari rasklimani radni stolac i investirati nešto para u svoja leđa i komociju, mogu vam iz prve ruke preporučiti model CS601E od Lesnine. (Ne, nažalost, nismo plaćeni za reklamu 🙂 )

CS601E

CS601E

Lesnina ovih dana slavi 60ti rođendan i razveselila nas je ogromnim popustima. Tako je i ovaj kožni stolac sa dosadašnjih 2300 kunića snižen na 1300 i ako mene pitate, bolje ih dati za stolac nego za fizikalnu terapiju.

Dok smo frend i ja razgledavali ponudu, još dva kupca odlučili su se za isti model. Naime, kada se jednom zavališ u njega više te drugi ne zanimaju. 🙂

Ne samo da je izuzetno udoban i mekan, nego su savršeno dizajnirani i mekani nasloni. Sa prednje strane su spušteni tako da djelomično mogu ući ispod stola,  a sa stražnje strane su uzdignuti i pridržavaju nam lakat na visini radne ploče.  Time se spriječavaju bolovi u ramenima zbog rukovanja mišem i tipkovnicom.

Stolac se naravno može blokirati u najudobnijem položaju ili se može na njemu ljuljati ako se odblokira.

Dolazi rastavljen u gomili dijelova pa ćete se osjećati kao da sastavljate avion, ali ne brinite, sastavljanje je vrlo jednostavno , a dobe se i imbusi.

Jedina mana, ako je to mana, je njegova težina. Straaašno je težak pa svim curama savjetujem da u shoping svakako povedu i jedno kršno muško 🙂

I za kraj jedna napomena: ako nisi direktor, ne znači da se tako ne možeš osjećati 🙂

Označeno s: , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

7 komentara

 • stepic kaže:

  Eto ti vraga, nisam ni primjetio da je moj stolac tako loš dok nisi nahvalila ovog. Sad ću možda u šoping ako ih još ima. Dobar popust 🙂

 • weberica kaže:

  popust je počeo jučer 24.9. i nije jedini snižen tak da imaš nade 🙂

 • seven kaže:

  e, sorry ne znam jel placena reklama, ali ti stolci su banana. 🙂 believe me. 24 sata dnevno kad sjedis – you know your chair. jedna rijec: steelcase. nije ko aeron al aerona nemres kod nas ni kupit bez da te ne izlevate.

  • Webmaster kaže:

   Ako je placeno ja ne znam za to :p Bah pa sad tek vidih da cijeli footer skace kada se pisu komentari. Joj, joj… Morati cemo i to srediti sada u skorasnjem redizajnu 😉 Zivjeli Nivas! Sad kad ste napravili MTV.hr sigurno cete dobiti i bolje stolice 😉

  • Webmaster kaže:

   E a koliko dodje i koji model steelcase-a? Please ili?

 • seven kaže:

  da… elektricne.

 • Weberica kaže:

  ***seven 24 sata si u stolcu? a da probaš jastuk protiv dekubitusa? 😀 ***lega, neznam ja kaj tebi skače dok pišeš komentar, kod mene je sve mirno ;))

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">