Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

5. Međunarodni FOTOsajam u Zagrebu

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

5. Međunarodni Fotosajam u Zagrebu

Udruga Svijet fotografije poziva Vas na 5. Međunarodni fotosajam koji će se održati u subotu, 17. listopada 2009. od 10h do 16h u Pučkom otvorenom učilištu, Ulica grada Vukovara 68 u Zagrebu. Ulaznica je 10 kuna.

S prosjekom od više od 1000 posjetitelja i 40 izlagača, zagrebački fotosajam je najveći događaj ovog tipa u ovom dijelu Europe i svake godine bilježi sve više posjetitelja.

Cilj sajma je omogućiti ljubiteljima fotografije da na jednom mjestu prezentiraju, prodaju i razmjenjuju svu fotografsku opremu, od najnovijih modela fotoaparata i studijske rasvjete do starih analognih fotoaparata koje više ne možete naći u redovnoj prodaji.

Uz ponuđenu fotoopremu tu su i predavanja i prezentacije koje će se, zbog velikog interesa, održati u dvorani sa 200 sjedećih mjesta.

PREDAVANJA

10:30 – 12:00 – Povodom međunarodne godine astronomije i 5. Međunarodnog fotosajma Boris Štromar će uz predavanja prezentirati i razne tehnike astrofotografije. Posjetitelji će tijekom predavanja moći vidjeti fotografije i opremu kojom su napravljene.

12:00 – 13:00 – Predavanje o studijskoj rasvjeti pod vodstvom profesionalnih fotografa Jadranka Begića, Timora Šatare i Gorana Katića.

13:00 – 14:00 – Predavanje o digitalnoj obradi fotografija u Photoshopu pod vodstvom profesionalnog fotografa Jadranka Begića.

14:15 – 15:30 – Foto session u suradnji Svijet Medija, Sony Overseas S.A. predstavništvo u Hrvatskoj i Fotosvijet d.o.o. u kojem će posjetitelji moći isprobati studijsku rasvjetu i mnogobrojne dodatke za rasvjetu od osvjetljive pozadine, softboxa za bljeskalice, barn doors (klapne) s filterima u boji, saćaste nastavke za reflektor i dr. te koristiti Sony DSLR fotoaparate uz savjete profesionalnih fotografa Timora Šatare i Gorana Katića, a kako ne bi sve ostalo na teoriji, posjetitelji će imati priliku fotografirati bivšu Miss sporta i manekenku Stefany Hohnjec.

Ulaz i izlaz na predavanja su slobodni, pa ni prethodna najava nije potrebna.

Snimka sa 4.  Fotosajma

Vidimo se  🙂

Označeno s: , , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">