Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Full PayPal servis konačno i u Hrvatskoj

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Najpoznatiji svjetski servis e-poslovanja, koji korisnicima diljem svijeta omogućuje slanje i primanje uplata, napokon je od danas u potpunosti dostupan korisnicima iz Hrvatske.

Vijest je danas objavio t-portal.hr

To znači da Hrvatska više nije u “send ” nego u “send and receive” grupi. Da bismo mogli primati uplate preko PayPal servisa potrebna nam je Visa kartica. Može devizna debitna ili kreditna ako je od PBZ-a ili Erste. Ili samo kreditna ako je od Reifesena.  Za druge banke ne znamo pa ako netko zna neka javi.

Dakle, za one koji ne znaju,  postupak je slijedeći: nakon prijave (ispunjavanja forme) i potvrđivanja svoje email adrese na paypal servisu , treba verificirati svoj bankovni račun tako da dopustimo da nam s računa skinu neku siću dolar – dva. Onda trebamo odšetati u banku i tražiti ispis zadnjih  transakcija da vidimo 4-znamenkasti kod te transakcije jer se to ne vidi na online ispisu računa .Zatim trebamo taj kod ukucati na paypal servisu da bi račun verificirali.

Nakon toga možemo koristiti svoj paypal račun. Za primanje uplata dovoljno je da uplatitelju damo svoju email adresu.

No, to nije sve. Ispočetka će svaka uplata na naš paypal račun tamo odstajati 30 dana prije nego ćemo je moći prebaciti na svoj bankovni račun. To se zove “pending period”.  Tek kada se u pay palu uvjere da nam račun ne služi za online prijevare i tome slično, odobriti će nam da možemo raspolagati iznosima na računu odmah čim uplata stigne. Taj period traje 90 dana od naše prve uspješne prodaje tj uplate na naš PayPal račun.

Ako ćemo odmah nakon uplate htjeti prebaciti novce sa PayPala na svoj račun tada će nam limit biti 500$ dnevno a trošak transakcije 5$. Ako ćemo čekati da se to prebaci automatski , svakog prvog u mjesecu tada nema limita , prebacuje se sve što se nalazi na PayPal računu tog trenutka, bez naknade.

Eto, možda ove informacije nekome pomognu, a ostali detalji mogu se naći na https://www.paypal.com/hr

 

 

 

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

2 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">