Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

iPad 2 u Hrvatskoj

Autor/ica IvanK

Oglas

Appleov “revolucionarni” proizvod iPad 2 došao i na Hrvatsko tržište, što je mnoge iznenadilo jer se iPad tek nedavno počeo prodavati u Hrvatskoj. iPad 2 nam 6.svibnja dolazi u HG spot i iStylea. Što se tice cijene iz HGspota su objavili profitiraj.hr-u da bi cijena trebala biti slična cijeni predhodnika.

Iako su HGspot i iStyle objavili da će prodaja započeti točno u 19:00, mislim da nebi trebali očekivati kampere ili velike redove stvorene 10 sati prije prodaje.

Što nam donosi novi iPad2?

On je tanji 33% i 15% lakši od predhodnika, vijek trajanja baterije je do 10 sati. A što se tiče hardwera iPad2 pokreće dvojezgreni A5 čip i 9X brža grafička i dvije HD kamere. Te iPad Smart Cover koji će vam zaštiti vaš iPad i ponašati se kao stalak. Ostale novosti na iPad 2 možete naći na službenoj stranici.

Invazija tableta i pametnih uređaja

Iako se mnogi tableti kao iPad svrstavaju kao uređaje za NEzahtjevne korisnike. Takvi uređaji imaju sigurnu budučnost i u profesionalnoj upotrebi, a to je i potvrdio Adobe svojoj inačicom CS 5.5 paketa za tablete i pametne uređaje.

Označeno s: , , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">