Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

ŠPUD ipak ne seli sa kazališnog trga :) jeeej!

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Pred tri mjeseca Kroativ se pridružio akciji koju je pokrenuo UBU – udruženje bivših učenika Škole primijenjene umjetnosti. Akcija pod imenom “Zašto ne možemo jednostavno odšetati” pokrenuta je od strane profesora i učenika Škole kako bi se spriječilo njeno preseljenje na drugu, udaljenu i neadekvatnu lokaciju.

Prisjetimo se ukratko njihove peticije:

Vaše sudjelovanje se sastoji u tome da napišete, nacrtate ili …, što Vi mislite o toj ideji preseljenja škole ; kakav je Vaš odnos prema ŠPUD-u i što mislite u kojoj mjeri je utjecao na Vaš život i rad (bez obzira na to bavite li se umjetnošću ili ne ).

Vaši tekstovi, crteži i drugo, postat će dio projekta „ Zašto ne možemo jednostavno odšetati “, a sakupit ćemo ih u knjizi pod istim naslovom.

Knjigu bismo tiskali o vlastitom trošku te je razaslali po gradu i zemlji kako bi za budućnost ostalo zapisano da se nismo slagali s takvim odlukama i zašto točno ne možemo tek tako, jednostavno odšetati iz škole, baš kao ni iz vlastitog grada.
….

Danas sam primila jedan puno ljepši mail u kojem me obavještavaju da je od Grada javljeno da preseljenja Škole primijenjene umjetnosti i dizajna neće biti!

Inicijativa profesora, učenika i bivših učenika je uspjela i Grad je odustao od preseljenja! 🙂

Projekt  ” Zašto ne možemo jednostavno odšetati” ipak se nastavlja.  Zato , ako već niste, napišite ili ilustrirajte što vam je ŠPUD značila i što mislite o njenom preseljenju sa stogodišnje lokacije. Svoje radove možete i dalje slati na ubu@ubu.hr i biti će objavljeni u knjizi.

Ostavite i vi svoj trag u svome gradu za sve buduće generacije ! 🙂

Službena stranica Udruge bivših učenika ŠPUD – UBU

Označeno s: , , , , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">