Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Nightmare clients iliti zaguti (III dio )

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Uz  ‘ladno pivo i lahko štivo lakše se podnesu i zaborave nemogući klijenti, a utješno je i saznanje da nismo jedini kojima su se zadesili 🙂

Prvo kratki  film :

Što bi bilo da još ne postoji znak “stop” i da je velika korporacija dobila zadatak da ga osmisli?

A zatim štivo:

Prospective client: $400 for a logo?! Why are you so expensive? My nephew has Photoshop—I can just get him to do it.
Me: Does your nephew have Microsoft Word?
Prospective client: Yes.
Me: Then have him write you a novel while he’s at it.

———————

After presenting a new design for a company website, the owner leaned over, asked if she could suggest some changes to the layout, got out a black marker and started drawing the changes on my MacBook’s screen. I was stunned.

———————–

Client : Can you please remove the iStockPhoto watermark on the photos? I don’t think it adds anything visually.

…  i ostali biseri sa   clientsfromhell.net 🙂

Označeno s: , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

2 komentara

  • Alen kaže:

    Hahaha, ajme … kako mi neke stvari ovdje zvuče poznato … Moram zapamtiti odgovor sa nephew-om … S tim sam se stvarno sretao masu puta … Super ! Thumbs up!

  • MajstorFantač kaže:

    Video je nažalost nešto s čime se susrećemo često – što dovede savršeno jednostavan i funkcionalan dizajn do granica neupotrebljivosti. Sve to zato što je klijent uvijek u pravu? Možda. Ali prije nego ispunim svaki njihov ludi zahtjev dam im na znanje zašto to nebi bilo dobro za njihov tip stranice. Ako i nakon toga nastavljaju sa svojom ‘gadnom’ namjerom, ispunim i nakon isplate pokušavam zaboravit da sam sudjelovao u nečemu takvom!

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">