Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Najbolje od JavaScript-a u 2008. godini

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas
designshack.co.uk

designshack.co.uk

Možda s malim zakašnjenjem objavljujemo ovaj članak ali njegov sadržaj je toliko koristan da nam čitatelji to neće uzeti za zlo (bar se nadamo). Već smo objavili razne best of 2008. godine ali ovaj je malo drugačiji. Ekipa s Design Shack portala objavila je popis najboljih i najzanimljivijih JavaScript-a kreiranih u 2008. godini. Ima tu sIFR-a, raznih skripti za forme, modalnih prozora i još mnoštvo korisnih stvari koje nikako ne smijete propustiti. Osim samih skripti pronaći ćete i razne tutorijale te mnoštvo drugih korisnih JavaScript resursa. Ovaj link bi definitivno trebao završiti u vašim favoritima kao i svi ostali iz naših članaka…

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">