Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

10 kreativnih i bogatih UI i kako ih napraviti

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Ukoliko u svojim bookmarksima još uvijek nemate Noupe blog onda stvarno neznam što još čekate.

Posljednji korisni članak koji smo tamo pronašli je lista tutoriala za izradu accordiana, slide galerija, animiranih menu-a i timeline-a, breadcrumbsa, autocomplete  formi i još ponečeg korisnog. Tamo ćete naći sliku, demo i kompletne kodove za download i korištenje u vašem novom projektu.

No, to je samo jedan članak pa svakako provjerite i ostale jer Noupe nam nudi photoshop brushes, animirane menue, illustrator tutoriale, ikone , wordpress teme i razna ostala blaga zbog kojih ćemo se na njihov blog uvijek ponovo vraćati.

slider, draggable footer, animated menu

slider, draggable footer, animated menu

slideshow

slideshow

Označeno s: , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

2 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">