Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

18 jQuery skripti i tutoriala

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Danas sam slučajno naletila na ovaj odličan post na Designer daily blogu i obzirom da sam ja jedno nesebično krasno biće (sama sebi se čudim) – odmah ga dijelim sa vama. Radi se , ko što naslov kaže – o korisnim jQuery skriptama i tutorialima koji će vam pomoći da budete još bolji dizajneri i developeri nego do sada. ( da da.. i to je moguće )

Pa tako se tamo može pogledati , naučiti i kopirati skripte za slijedeće efekte:

jQuery tabs,
jQuery cycle,
coda bubble,
jquery zoom,

jQ zoom

jQ zoom

flipbox,
jQuery multimedia portfolio,
coda slider,
kwicks,
jQuery treeview plugin,
jquery filterable portfolio,

jQ portfolio

jQ portfolio

lavalamp menu efect,
jquery calculator,
jquery form validation,
jquery accordien menu,
jquery sequential list,
jQ transform,
jQ virtual tour

jQ virtual tour

jQ virtual tour

i jQ image notes.

Mnogi od tih efekata imaju po nekoliko različitih verzija i svaka verzija ima demo. Sigurna sam da će ovaj link završiti u vašim bookmarksima.

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

2 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">