Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Kako se boriti protiv IE6? Part II

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

U našem prvom članku kako se boriti protiv IE6 browsera naučili ste kako korisnike obavijestiti o lošim stranama tog 7 godina starog browsera te kako im ponuditi instalaciju nekog od modernih pretraživača. Danas vam donosimo nešto još bolje! Dobri ljudi s divitodesign stranice napravili su IE7.js JavaScript library koja nam omogućuje da se Internet Explorer 6 ponaša kao verzija 7. Zvuči pre dobro da bi bilo istinito ali dragi moji ovo je stvarnost 🙂 Jedini problem je ako posjetitelj nema uključen JavaScript ali i tome možete doskočiti <NOSCRIPT></NOSCRIPT> html tagom koji poslužuje sadržaj u slučaju da JavaScript nije uključen. Većina današnjih modernih stranica na ovaj ili onaj način koristi JavaScript tako da će se ovaj library savršeno uklopiti u vašu finalnu verziju.

Za kraj donosimo vam još i listu IE6 bugova te ostalih resursa kako bi što lakše pobijedili IE6 zvijer

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">