Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

10 načina za praćenje statistike, prometa i popularnosti vaših stranica

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas
www.1stwebdesigner.com

www.1stwebdesigner.com

Svi smo takvi, svi pratimo statistike, gledamo logove i pratimo sve što se događa na našim stranicama. To nam je jednostavno u krvi jer mi smo Webmasteri. Čudna smo mi sorta ljudi ali o tome nekom drugom prilikom 🙂 . Ovaj put vam prenosimo članak sa 1st web designer portala koji vam govori o 10 načina kako uspješno pratiti statistiku, promet i popularnost vaših stranica. Autor(Dainis Graveris) vas osim raznih korisnih dodataka za vaš browser upoznaje i s velikanima iz ovog područja (Google Analytics, Alexa,Quarkbase itd…)

Kada ste već tamo, pogledajte i članak o Popularnim Firefox Ekstenzijama za SEO majstore

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

3 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">