Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Ljeto nam se vratilo u grad…

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Evo stiglo je ljeto i počela je evakuacija iz užarenih prašnjavih gradova na obalu. Slijedećih mjesec dana sretnici će zamijeniti pogled na ekran puno ljepšim pogledom na pučinu, a uredski stolac ležaljkom na plaži. Tutoriale i novosti o dizajnu zamijeniti će dobrom knjigom u hladovini ili blesavim časopisima i to je sve ok 🙂

Članci će se na Kroativu malo prorijediti (što ne znači da ih neće biti), a svi koji imaju inspiraciju i želju mogu nam poslati svoje članke i tutoriale i rado ćemo ih objaviti.

Na odmoru i putovanjima uživajte, odmorite se, i snimajte i crtajte. Najbolje fotografije i svoje radove možete podijeliti sa nama preko facebooka gdje Kroativ ima svoju grupu, a ako ih želite prije toga urediti u photoshopu možda će vam pomoći naši tutoriali za uređivanje slika.

Nađete li kakvu interesantnu vijest prijavite je najby , a ako ćete ljeto provesti radno, možda će vam pomoći lista resursa za ljetni dizajn ili informacije za kupnju laptopa.

Svoje nove web stranice ne zaboravite oglasiti na Kroativ.com.

Naša Silvia je već dobila narudžbe za snimanje na moru pa ćete i njene nove fotografije moći pratiti na njenoj stranici , a ako vam hitno zatreba web dizajn preko ljeta slobodno mi se javite 😉

Ako vam bude dosadno i osjetite kreativno nadahnuće, ne zaboravite na naš aktualni natječaj , možda baš vi osvojite vrijednu nagradu.

Ugodan odmor i ludo ljeto želi vam weberica 🙂

Označeno s: , , , , , , , , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">