Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

DMOZ direktorij

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas

Ovo je jedan od onih članaka u kojem pričamo kako smo super i nema nam ravnih. Još prije par mjeseci prijavio sam se za urednika na DMOZ direktoriju. Jednostavno mi je bilo dosta kukanja po hrvatskim forumima i ostalim glasilima kako hrvatske kategorije na DMOZ-u nitko ne uređuje i kako je nemoguće uvrstiti stranice. Od sada više neće biti tako i obećavam vam da će sve prijave biti riješene u najkraćem mogućem roku (koliko mi to obveze dopuštaju). Ovdje govorim samo o mojoj kategoriji (http://www.dmoz.org/World/Hrvatski/RačDunala/Internet/Pretraživanje/) naravno, a nakon nekog vremena zatražiti ću i druge (ako me ne izbace prije 🙂 zbog pedantnosti ). Prijave u kategoriju moraju biti u skladu s DMOZ pravilima i biti će uređene po pravilima. Momentalno je cijela kategorija očišćena i sve prijave obrađene. Ovaj članak možda nije zanimljiv običnim smrtnicima ali za sve u web dizajn poslu i promociji web stranica DMOZ je svakako zanimljiv.

Drugi dio na koji bi vas htio podsjetiti je da iskoristite pogodnosti naše Flickr grupe. Kroativ galerija i dizajn blog dnevno generiraju od 300-400+ jedinstvenih posjeta, a sada kada dođe i kroativ.org brojka će se znatno povećati. Gdje možete dobiti bolju besplatnu reklamu?

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

8 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">