Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Najbolji anatomski radni stolci – Steelcase i Aeron u Hrvatskoj

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Nekidan smo objavili članak o udobnom radnom stolcu po pristupačnoj cijeni, a danas ćemo se pozabaviti najboljim i najpoznatijim markama – Steelcase i Herman Miller Aaron. Prosurfali smo netom , malo telefonirali i saznali gdje se mogu kupiti i koja im je cijena.

Steelcase – anatomski radni stolci

model steelcase think

model steelcase think

Steelcase showroom u Zagrebu nalazi se u Radničkoj cesti 48 gdje svakodnevno između 9 i 15 sati možemo pogledati ponudu i isprobati stolce.

Raspon cijena za radni stolac od tekstila kreće se od 280 – 560 € dok je za kožne stolce cijena nešto viša. Na tu cijenu plaća se PDV i dodatnih 300tinjak kuna za troškove špedicije. Carina se ne plaća.

Ukoliko se odlučimo za kupnju, stolce naručimo, a dostava traje između 2 i 4 tjedna.

Modele Steelcase stolaca možemo razgledati na stranici http://www.steelcase.com/eu/task_chairs_products.aspx?f=26552 Osim radnih stolaca u ponudi su i stolci za posjetioce, fotelje za odmor, konferencijski stolci itd…

O svemu se možemo dodatno informirati u podružnici za Hrvatsku na web stranici  http://www.steelcase.com/ez/hr/

Herman Miller Aeron – najbolji radni stolac

aeron

Aeron

Stolac Aeron, tvrtke Herman Miller, navodno je Rolls Royce među radnim stolcima . Herman Miller je sinonim za najboljeg proizvođača uredskog namještaja i vječni uzor konkurentskim dizajnerima. Namještaj dizajniraju od 1923, a Aeron je njohov najbolji stolac. 1995. Aeron je dobio godišnju nagradu za “Dizajn interijera” u kategoriji Namještaj, godinu dana kasnije nagradu za “Industrial Design Excellence”, potom ga je žiri BusinessWeeka  svrstao među najbolje nove proizvode u 1996.  Aeron je dio stalne kolekcije u Muzeju moderne umjetnosti u New Yorku.

Modele možemo razgledati na stranici http://www.hermanmiller.com/ .

Glavni uvoznik Herman Miller namještaja za Hrvatsku je  “Msan grupa“, a distributer je firma “Tapo” . Uprava i izložbeni prostor nalaze se u Zagrebu, Petrova 113 . Web stranica tvrtke je:  http://www.tapo.hr .

Cijena osnovnog modela Aeron AU121 je oko 8000 kuna. Najprodavaniji model AU123 sa svim dodacima i opcijama namještanja košta od 10 500 – 13 000kn, ovisno o završnoj obradi metalnih dijelova. Na te cijene potrebno je dodati PDV.

★ ★ ★ ★ ★

Dakle, svi vi koji sebi i svojim zaposlenicima možete priuštiti ono najbolje , svakako razmislite o ovim luksuznim, zdravim i totalno cool stolcima .

Označeno s: , , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

13 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">