Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Novosti na Kroativ blogu

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas

Možda ste primijetili neke nove ikone na blogu, a i ako niste sve ćemo vam lijepo objasniti. Dodana je stranica vaši favoriti na koju možete dodavati vama najdraže članke za kasnije čitanje. Znači na vrhu svakoga članka odmah ispod autora nalazi se link Dodaj u favorite, klikom na link vaš favorit će se pojaviti na stranici moji favoriti. Ta stranica i lista favorita je vidljiva samo vama. Vaši favoriti se spremaju u browser cookies i ako obrišete cookije, obrisati ćete i sve favorite.

Zatim smo dodali naš Twitter feed u sidebar te nas možete pratiti i putem ovog servisa. Ako još nemate Twitter kliknite na www.twitter.com i postanite dio hrvatske Twitter zajednice. Upravo je u tijeku prebrojavanje aktivnih .hr Twitter korisnika.

I na kraju želimo vam skrenuti pažnju na novu funkciju bloga. Od sada na svakome članu imate mali widget CroPortala.net putem kojeg možete glasati za neki članak ako je on već prijavljen. Ako članak još nije prijavljen vi možete biti prvi. Na ovaj način svaki posjetitelj može postati novinar 🙂 Widget se nalazi na dnu svakoga članka.

Da vam olakšamo praćenje komentara dodali smo RSS link na svaki članak tako da možete pratiti komentare i putem RSS feed-a. Ima još jedna sitnica, a to je pretplata na Kroativ.net web dizajn blog putem maila. Na vrhu sidebara sada imate link za pretplatu putem maila uz već pozanti RSS format. Vijesti vam stižu u sandučić svako jutro od 7-9h 😉

Ugodno surfanje želi vam, Kroativ!

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">