Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Naša Silvia ponovo među najboljima na natječaju Najfotografija 2010

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Najmlađa članica Kroativa, Silvia, čije fotografije koristimo u photoshop tutorialima i ove je godine sudjelovala na natječaju Najfotografija 2010 koju krajem svake godine organizira Fotoklub Zagreb. Ove godine bile su zadane dvije teme: Kućni ljubimci i Slobodna tema.

Na natječaj je pristiglo čak 346 fotografija od kojih je stručni žiri odabrao 77 koje će biti prikazane na izložbi, a čak 2 su Silwiine. Ukupno 12 fotografija dobilo je nagrade, a 12 ih je pohvaljeno među kojima i jedna Silviina fotografija.

U ovako ozbiljnoj konkurenciji profesionalnih fotografa to je veliki uspjeh za jednu 15-godišnjakinju, pogotovo što je i na prošlogodišnjem natječaju postigla isti uspjeh . Možemo reći da je obranila titulu 🙂

Silwia sada ide u 1. razred Škole primijenjene umijetnosti i dizajna i želi iduće godine upisati odjel fotografije. Njenu novu web stranicu , biografiju i neke njene najdraže fotografije možete pogledati ovdje .

Otvorenje izložbe biti će u utorak, 21.12. 2010. u prostorima Fotokluba Zagreb, Ilica 29 / III u 19,00 sati pa dođite i vi. Izložba traje do 31. 12. 2010.

Više o natječaju,  izložbi, autorima i pobjednicima možete pročitati na stranicama Fotokluba Zagreb.

Bravo Silvia! 🙂

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">