Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Sajam Fotografije

Autor/ica Julio

Profesionalni fotograf, rođen, odrastao, i živi u Zagrebu, gradu čiji senzibilitet svakodnevno doživljava prolazeći njime. Pišući svijetlom pokušava viđeno prenijeti svima koji ga vole, ili će ga zavoljeti gledajući njegove fotografije.

Oglas

Kako se fotografija sve više pojavljuje na Kroativu, nezaobilazno moram pozvati sve vjerne članove i posjetitelje portala da pokušaju navratiti iduće subote ( 04.04. ) do Pučkog otvorenog učilišta, Vukovarska 68. Održat će se 4.Međunarodni fotosajam, u organizaciji udruge Svijet fotografije, koji je kroz protekle dvije godine narastao do jedinstvenog okupljališta svih ljubitelja fotografije iz cijele Hrvatske, ali i iz susjednih država.

Same brojke govore same za sebe pa je tako od 550 posjetitlja i 15-ak izlagača sa prvog sajma, na trećem bilo preko 1200 posjetitelja i 40-ak izlagača iz Hrvatske i inozemstva. Ove je godine najavljeno 20 poduzeća i 10 privatnih izlagaća, a tek na samom sajmu će se vidjeti pravo brojćano stanje kako izlagaća,tako i broja gostiju. Treba napomenuti da če biti prezentirana Aperture 2, nova aplikacija za post produkciju fotografija tvrtke Apple, promocija svih verzija Adobe Photoshopa sa sajamskim popustom od 20 %, puno fotografske opreme kao i studijske rasvjete te dodatne opreme za kompjutersku obradu fotografija.

Bitno je napomenuti sudjelovanje privatnih izlagača sa ponudom rabljene analogne i digitalne foto krame po nejvećem izboru na jednom mjestu. Biti će još iznenađenja u vidu predavanja o korištenju studijske opreme, tehnikama fotografiranja u studiju i prirodi..uglavnom navratite, potrošite 10 kn za ulaznicu i ugodno provedite dio dana na, stvarno, jedinstvenom sajmu u Zagrebu.

Pogledajte svijet fotografije i foto sajam

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">