Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Nezaboravne galerije fotografija

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Na netu ima na tisuće kvalitetnih galerija fotografija od poznatih i nepoznatih umjetnika, no samo rijetke od njih nas zaustave , natjeraju da odscrollamo do kraja i onda dovučemo ukućane pred monitor da ih još jednom zajedno pogledamo.

Jedna takva galerija oduševila  je danas mene i moju kći (a nas nije lako oduševiti 🙂 i podsjetila na još par galerija koje smo zajedno gledale.

Jason Lee

Jason Lee

Jason Lee

Jason Lee je profesionalni fotograf i otac dviju djevojčica. Ukratko o njegovom dugogodišnjem projektu, onome što radi i zašto radi možete pročitati na njegovom blogu, a njegova prekrasna i presmiješna galerija fotografija sigurno će vas oduševiti

Tim Fach

Tim Flach

Tim Flach

Galeriju fotografija Tima Flach-a otkrila sam pred godinu dana i ona se ne zaboravlja. Danas sam je potražila na netu i ponovo pogledala, oduševljeno kao i prvi puta.

Tim Flach snima životinje, konje, svinje, šišmiše, meduze… i svaka od tih fotografija pravo je umjetničko djelo .
Flash galerije Equus i Portfolio možete pogledati na njegovoj službenoj stranici , a ukoliko više volite scrollati sami ili želite neku od tih fotografija spremiti na svoje računalo, uputite se na ovu rusku – rumunjsku (?) stranicu koja je prenijela njegove radove

Satelitske snimke tsunamija

Satelitske snimke tsunamija

Satelitske snimke tsunamija

Ova galerija od samo tri fotografije visoke rezolucije (1580px x 950px) ne može se nazvati umjetničkom jer ih nije snimio čovjek a još manje umjetnik, no svejedno ih nećete nikada zaboraviti.

Fotografije su snimljene sa QuickBird satelita i prikazuju obalu Sri Lanke nekoliko minuta prije i tijekom udara tsunamija. Sjednite pred najveći monitor i pogledajte ovu snagu prirode iz jednog sasvim drugačijeg kuta.

Niz od 6 fotografija jednog nesretnog para ptičica . Magazin koji ih je objavio bio je rasprodan isti dan.

Tko kaže da ptičice nemaju osjećaja?

Vancuver u magli

Vancouver u magli

Adrian Eden snimio je ovu fotografiju Vancouvera u magli a sliku je objavio BBC News.  Nezaboravno… 🙂

Ako je i vas ikada nasmijala ili očarala neka fenomenalna galerija nezaboravnih fotografija, svakako nam javite da i nju ovdje uvrstimo.

Slični sadržaj:
Označeno s:
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

2 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">