Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Predstavljanje najmlađeg člana Kroativ grupe; profi-amatera-fotografa Silvie

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Fotografija je umjetnost koja se uči u školi, to je vještina koja se razvija godinama kroz rad i iskustvo. No umjetnički fotografi moraju imati i odličan dar zapažanja i senzibilitet za detalje … a to se ima ili nema. Talenat za fotografiju, kao i za bilo koju drugu umjetnost, otkriva se već u djetinjstvu.

Izuzetno nam je drago da vam danas na Kroativu možemo predstaviti jednu mladu, možda buduću profesionalnu fotografkinju – Silviu.

Silvia ima samo 13 godina, no kada u ruke uzme kameru i pogleda kroz objektiv, uspjeva uhvatiti kadrove i atmosferu koja fotografiju čine umjetničkom. Ove prekrasne fotografije dvorišnih mačaka snimila je u samo pola sata, kamerom od maminog prijatelja,  profesionalnog fotografa koji je došao u posjet.

Prvi puta u životu držala je profesionalni Canon sa zoomom u rukama i ovdje je rezultat. Želimo napomenuti da nijedna fotografija nije naknadno obrađivana u photoshopu nego su prenesene točno onako kako su snimljene.

garfield na dvorišnom zidu

garfield na dvorišnom zidu

pogled odozgo

pod budnim okom čuvara

oči na zidu

pratim te !

portret maca

portret maca

kadar iz dvorišta

kadar iz dvorišta

na oprezu

na oprezu

pogled

pogled

odmor

odmor

autoportret na britancu

autoportret na britancu

Silvia je ujedno i najmlađi član Kroativ Facebook grupe i nadamo se da ćemo njene radove viđati i u Kroativ flickr galeriji.

Bravo Silvia 🙂

Označeno s:
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

12 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">