Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Vidi Awards, Kroativ prepoznat…

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas
Kroativ.NET nagrađen

Kroativ.NET nagrađen

Iznimno nam je drago obavijestiti vas dragi posjetitelji da je Kroativ.NET web dizajn and development blog dobio priznanje renomiranog časopisa VIDI. Kao što već vjerojatno znate časopis VIDI svake godine organizira natjecanje za 100 najboljih hrvatskih stranica. Natječaj ima 10 kategorija s po 10 pobjednika. Ove godine Kroativ.NET uvršten je među 10 najboljih u kategoriji COMMUNITY SERVISI. Pogledajte sve pobjednike na VIDI Awards stranicama. Moramo napomenuti da je Kroativ.NET blog otvoren tek nekih 10-15 dana i vjerujemo da smo na dobrom putu. Ovo priznanje je samo još jedan u nizu poticaja da Kroativ.NET web dizajn and development blog učinimo renomiranim imenom hrvatske web dizajn scene.

Slični sadržaj:
Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

2 komentara

  • Davor kaže:

    Ajde da vas je vidi vidio, nego jeli sam ja pijan ili se ove boje na vašem blogu mijenjaju svako malo?

    Ono, bio sam ovdje nekoliko puta i svaki put neka druga kolorka, malo blue, malo yellow…

  • Webmaster kaže:

    Ispričavamo se, iz nekog razloga su vaši komentari automatski bili prebačeni u SPAM 🙂

    Boje/dizajn se mijenja automatski kako se mijenja i vrijeme u Zagrebu. Napisali smo i tutorijal za to 😉

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">