Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Predstavljanje umjetnika – ilustratora

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas
by Stjepan Moškatelo

by Stjepan Moškatelo

Stjepan Moškatelo ilustrator /grafičar

Želimo vas upoznati s radom i djelom ovog kvalitetnog te nadasve kreativnog ilustratora / grafičara. Stjepan je završio Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u Zagrebu gdje je diplomirao teologiju. Kako to obično biva i njega je životni put odveo u neke druge vode te se počeo baviti crtanjem u slobodno vrijeme. Tokom godina prakse njegove ilustratorske vještine dosegle su vrhunac te se crtanjem počeo baviti profesionalno. Do sada je ilustrirao mnoštvo tiskovnih publikacija, a  u suradnji s novinarom Duškom Tadićem tijekom 2005. godine objavio je niz karikatura u “Večernjem listu”.

Između ostalog, ilustrirao je slikovnice i vjeronaučne udžbenike u izdanju “Glasa Koncila”, radne bilježnice u izdanju “Kršćanske sadašnjosti”, priručnike za ministrante i jednu knjigu s pričama pisca Nikole Kuzmičića. S obzirom na Stjepanovo obrazovanje, dosta njegovih ilustracija vjerske je tematike no Stjepanova vještina svakako nije ograničena samo na tu kategoriju. Jedan dio njegovih radova možete pogledati na http://www.flickr.com/photos/stjepanmoskatelo/.

Odlično se služi  programima Photoshop, Word, GarageBand, InDesign, PowerPoint i Keynote (na PC i Mac računalima), te se bavi digitalnom fotografijom što ste mogli i vidjeti kroz par odabranih radova na http://www.flickr.com/photos/stjepanmoskatelo/.

Ako vam je potreban kvalitetan ilustrator / grafičar, Stjepan je slobodan za posao, bilo honorarni ili stalni. Kontaktirajte ga!

Pogledajte još neke od Stjepanovih radova, a za ostatak kliknite na  http://www.flickr.com/photos/stjepanmoskatelo/

vic 050729 za kruh (SM&DT)

vic 050729 za kruh (SM&DT)

slobodno srce

slobodno srce

korizmena homilija

korizmena homilija

idila (ks)

idila (ks)

dva politicara

dva političara

Slični sadržaj:
Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">