Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Naša Silvia među najboljima na izložbi Najfotografija 2009 :)

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Krajem svake godine Fotoklub Zagreb održava klupski natječaj za najbolju pojedinačnu fotografiju.  Izložba upravo traje i može se pogledati od 22. prosinca 2009. do 8. siječnja 2010.  u Galeriji u Ilici 29.

Na natječaj je pristiglo 244 fotografije od 69 autora. (Svatko je mogao poslati samo 4 fotke)

Za izložbu su odabrane 64 fotografije od 39 autora.

Nagrađeno je 7 fotografija, prvu nagradu dobio je poznati zagrebački fotograf Luka Mjeda za portret Andrije Zelmanovića također poznatog fotografa (i bicikliste) . Druge su nagrade dobili Maja Jokić, Miljenko Marotti i Valentina Bunić, a treće nagrade: Helena Cuculić, Šime Lugarov i Eugenija Špralja.

Luka Mjeda - Najfotografija 2009

Pohvaljeno je 6 fotografija između ostalih i fotografija najmlađe članice Kroativa – Silvie, čije fotke često koristimo u našim photoshop tutorialima : )

Silwia - pohvaljena fotografija

No, to nije sve, čak 3 od njene 4 fotografije bilo je odabrano za izložbu, iako je tek svaka 4-ta pristigla fotografija bila odabrana. Njene fotke su zauzele 11., 46 i 47 mjesto, a njena pohvaljena fotka dobila je 4 boda, samo 2 boda manje od pobjedničke : ) Nije loše za jednu 14-godišnjakinju koja je tek pred par mjeseci dobila fotoaparat.

Ovdje su ostale dvije Silviine fotografije sa izložbe:

foto: Silvia

foto: Silvia

Silvia je kao priznanje dobila diplomu i knjigu o povjesti amaterske fotografije i fotokluba.

Više o izložbi , ocjenjivanju, žiriju itd možete pročitati na www.fot-o-grafiti.hr, a saznati više o Silvi na njenoj web stranici.

Označeno s: , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

9 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">