Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Fotografije sa ljetovanja

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Danas svi imamo fotoaparate i svi ih nosimo na ljetovanje. Pred svakom fontanom, palmom i žbunom cvjeća snimaju se zagrljene familije u bermudama ,a djevojke u manekenskim pozama idu uz obavezan zalazak sunca.

Muškarci su pravi muškarci i ljeto će ovjekovječiti uz roštilj / brod / ulovljenu ribetinu u ruci i to je ok. Uostalom, i ja okinem par fotki na rođendanu od nećakinje ili sa frendovima uz roštilj, ali puno su mi draži sasvim drugačiji motivi; ribari na barci, starice što sjede na portunu, klinci koji pecaju, životinje i mali lijepi detalji  pored kojih lako prođe nepažljivi prolaznik, a koji će me cijele godine podsjećati na ljeto.

Svakih nekoliko dana dodam ponešto novo pa svi željni morske atmosfere mogu zaviriti u moj ljetni album 🙂

foto:weberica

foto:weberica

foto:weberica

foto:weberica

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

2 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">