Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Adobe exchange – free download!

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas
Adobe Exchange sučelje

Adobe Exchange sučelje

Već smo pisali o video tutorialima koje možete gledati na tv.adobe.com no, to nije sve što ta korporacija nudi korisnicima njihovih proizvoda.

Na stranici www.adobe.com možemo kupiti, isprobati ili saznati sve o Adobe proizvodima.

Na stranici Adobe exchange možemo odabrati program koji nas zanima (npr Adobe illustrator, Flash, Photoshop… itd) i birati na tisuće dodataka; od vektora, kistova, kodova, stilova, akcija, patterna pa sve do tutorijala i skripti poredanih po kategorijama (navigacija desno) i datumu unosa, popularnosti ili ocjenama (top navigacija).

Postoji i opcija za pretraživanje i upload.
Potrebno je logiranje koje je besplatno kao i sve ostalo.
Pravi raj za svakog dizajnera 🙂 Uživajte!

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">