Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Multicolor search lab

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Svi dizajneri ponekada imaju potrebu za slikama određenih boja, najčešće pri dizajniranju template stranica. Te slike služe samo kao primjer i na kraju uvijek budu zamjenjene pravim fotografijama ili ilustracijama. Potraga za slikama određenih boja često oduzima previše vremena, no sada nam u tome može pomoći “Multicolor search lab“.

Potrebno je samo odabrati željene boje u paleti sa desne strane i u času nam se izlistaju sve fotografije koje ih sadrže. Fotografije se biraju sa Flick’ra ili sa stranice Alamy stock photography. Klikom na thumbnail otvara nam se stranica gdje određenu sliku možemo vidjeti u svim raspoloživim veličinama i downloadirati je na svoj pc.

Multicolor Search lab

Multicolor Search lab

Jednostavno, brzo i praktično, vrijedno mjesta u našim bookmarksima.

Označeno s: , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

1 komentar

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">