Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Resursi za rukom crtane elemente, ikone, fontove, ilustracije, web stranice…

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Nekidan mi je crko printer star dvije godine pa sam krenula kupiti novi. Iznenadila me je cijena – danas printer sa skenerom košta isto kao nedavno bez skenera i to iste marke –  samo 385,00 kuna! Čak i fotke radi! Navali narode  🙂

Sada kada sam ponosna vlasnica skenera zainteresirala me primjena rukom crtanih elemenata na webu. Potražila sam tutoriale i inspiraciju i pronašla nekoliko korisnih linkova koje dijelim sa vama:

bittbox

bittbox

www.bittbox.com
besplatan download rukom crtanih dekorativnih elemenata

Deviantart - rukom crtane ikone

Deviantart - rukom crtane ikone

www.1stwebdesigner.com
70 resursa za rukom crtane photoshop brushes, teksture, ikone i tutoriale

1stwebdesigner - inspirativne stranice

1stwebdesigner - inspirativne stranice

www.1stwebdesigner.com
46 stranica za inspiraciju i upoznavanje sa ručnim skiciranjem

a tada sam naišla na članak na www.snap2objects.com i svaka moja daljnja potraga bila je besmislena, jer ekipa je sakupila sve na jednom mjestu 🙂 cool..

Označeno s: , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

1 komentar

  • Sanny kaže:

    Vrlo interesantna kolekcija. Posebno mi se svidjaju ove kreski-lines rukom iscrtane ikonice, bas djeluju lijepo i nesvakidašnje. Pravi crtači na ovaj način mogu jako dobro iskoristiti svoje umijeće crtanja na papiru.

    Imao sam priliku raditi na tablet PC-u, vrlo moćna spravica za crtanje slobodnom rukom po displeju. Gotovo da nema razlike u crtanju na papiru i na tablet PC-u, a sve je odmah već u digitalnoj formi. Topla preporuka pravim crtačima koji mogu izdvojiti koju kunu više za to.

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">