Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Sex & Web (dio 4. – Sretan Bižić)

Autor/ica Poison Ivy

Ivana, surferica, mala od pera rekli bi ljudi. Zaslužna za mnoge kreativne tekstove, radi u državnoj službi, a po horoskopu je svetica. Scout Kroativ mreže kada su nove stranice u pitanju.

Oglas
www.sretanbizic.com

www.sretanbizic.com

Sretan BiŽić

Ima već podosta od kako je blagdansko razdoblje, a time i razdoblje masovnog, rekla bi prije, manijakalnog i bezpotrebno opterećujućeg darivanja završilo, ali nekako me put, ni sama ne znam kako, opet nanio na takve i njima slične teme. Možda zato jel, kad malo bolje razmislim, vrijeme darivanja nikada ni ne završava, uvijek se za to nađe poneka prigoda, što opravdana, što isforsirana kao posljedica ovog našeg komercijalističkog društva u kojem živimo, a koje uvijek traži neko novo sredstvo zadovoljavanja sve težih tržišnih zahtijeva. Uglavnom, mislim da svi znate o čemu govorim.

Pa tako eto, ako vam se slučajno dogodi da vam dragi odnosno draga za uskoro nadolazeće Valentinovo pokloni nešto što nikako nije po vašem ukusu, brže bježite na Sretan Bižić i zamjenite svoj poklon za neki bolji 🙂 Za one koji možda ne znaju, radi se sajtu gdje nezahvalnici koji još k tome nemaju ni malo grižnje savijesti 🙂 razmijenjuju međusobno svoje omražene poklone.

Iako možda ovako sve to skupa grozno zvuči, ali zapravo mi se nekako sviđa ta, zbilja moram priznati, orginalna i neobična ideja. Možda zato jel ipak kada svratite na stranice, shvatite koliko zapravo sve to skupa veselo i simpatično izgleda. Jednostavan, a istovremeno vrlo neobičan dizajn, kojega takvim čine par zanimljivih detalja na vrlo jednostavnoj, pa moglo bi se čak i reći, jednoličnoj pozadini. Ali sve savršeno odmjereno, taman onoliko da ničega nije previše ni premalo. Malo muzikice u pozadini, koja nekako nenametljivo i pomalo „šlampasto“ zvuči (možda zato jel me neodoljivo podsjeća na muziku iz „A je to“ i ona dva simpatična šlampavca) i dojam je više nego – savršen.

No, bez brige, nije to jedina vrlina. Osim vrlo ugodnog ugođaja, koji ova stranica pruža, ne znam kako bih se drugačije izrazila najbolje, istiće se i, nekako po meni sve rijeđe viđena preglednost i jednostavnost korištenja tako da osim što sve skupa i više nego dobro izgleda, ujedno je i vrlo funkcionalno. Uz sve to, svaki od neželjenih poklona koji se nudi prati i interesantan, njemu svojstven opis koji upotpunjuje sveopći dojam da se zapravo ovdje radi ponajprije o dobroj zabavi, dok je razmjena poklona u stvari samo sredstvo putem kojeg ćete se eto malo razveseliti i zabaviti.

Dobro, dosta pohvala. Hmm… razmišljam baš koju bi zamjerku mogla navesti, ali iskreno rečeno zbilja ne znam. Eto, nakon podosta vremena traženja, napokon sam našla i jednu savršenu stranicu i ma koliko sam se trudila da nađem nešto kako bi je bar malo mogla pokuditi, uzalud. Tako da sve pohvale autorima koji su zbilja odradili sve baš kako treba i time dali primjer kako se iz ničega može stvoriti nešto dobro i kako bi svaka stranica trebala izgledati da zadovolji i stručnjake i nas obične smrtnike koji imamo neke druge kriterije.

Tako da samo naprijed, ako imate kakvih stvarčica koje vam ne trebaju ili vam se jednostavno ne sviđaju, slobodno svratite na spomenutu stranicu, krenite u razmjenjivanje i možda baš nađete nešto što ste oduvijek tražili 🙂 Samo pazite da vas ne ulove. Možda se tamo slučajno nađe baš netko čiji ste poklon stavili na ponudu, a onda… 🙂 Mislim, nikad se ne zna…

Označeno s: , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">