Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Sex & Web (dio 2. – Croatia Film)

Autor/ica Poison Ivy

Ivana, surferica, mala od pera rekli bi ljudi. Zaslužna za mnoge kreativne tekstove, radi u državnoj službi, a po horoskopu je svetica. Scout Kroativ mreže kada su nove stranice u pitanju.

Oglas
www.croatia-film.hr

www.croatia-film.hr

Croatia Film

Eto nakon podosta vremena, dragi i ja odlučili smo (točnije rečeno, ja sam odlučila, a njega sam nagovorila), da se za promjenu pokažemo „svijetu“ i odemo bar do kina, ako ne već negdje drugdje. Vjerujte mi, već i to je veliki uspjeh jel nije nimalo lak zadatak njega odlijepiti od kompjutora i izvući ga van iz ureda, a kamoli nešto više. A sad, najteži dio tek slijedi. Odabrati film koji će nam oboma biti o mjeri, e to je pravi izazov!

I tako, krenuli smo u potragu…

Prebirući netom po zadnjim filmskim izdanjima koja se nude na repertoarima velikih, u zadnje vrijeme sve brojnijih kino multiplexa, naišli smo, iskreno rečeno više se ni ne sjećam kako ni gdje, na stranicu Croatia filma, naše najstarije „tvornice“ kratkometražnih i dugometražnih igranih i animiranih, a u novije doba i reklamnih filmova. Sjetih se da mi je ta stranica već jednom i prije negdje zapela za oko, kao nešto što bi moglo biti zanimljivo, ali nikad je nisam baš previše doživjela, iako sam već u više navrata svraćala na nju. Pa eto, da probam još jednom…

Na prvu, učinila mi se možda pomalo bezličnom i prozirnom, ali kada mi je sve nekako sjelo, prvotna bezličnost prerasla je, baš nekako na svoj poseban način, u šarmantnu jednostavnost, a istodobno neočekivanu osebujnost. Rukovanjem jednostavnim menijem, može se doći stvarno do pregršt informacija vezanih uz nastanak tvrtke, zanimljivosti iz nekih prošlih vremena pa sve do detaljnih informacija o filmskim ostvarenjima iz prošlosti, uključujući kako i gdje ih nabaviti te o projektima koji se tek trebaju ostvariti. Moram priznati da sam uz mnogo uloženog truda pronašla tek jedan nedostatak. Jedino što imam za zamjeriti su stavljene fotografije u galeriju filmova, umjesto da su ponuđeni video isječci, jel ipak se ovdje radi o filmu!

I eto to bi bilo to ukratko, jel nema se tu što puno detaljizirati, već se uvjerite sami. A sada, natrag na potragu za nekim drugim filmskim dostignućima…

Označeno s: , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

1 komentar

  • Julio kaže:

    .zbilja posebno jednostavna i funkcionalna stranica,što je skoro za nepovjerovati s obzirom na filmsku scenu pa i produkciju u dragoj nam Croatiji.
    sigurno bi bolje sjeli video klipovi iz filmske produkcije, no kako još ni svi filmovi nisu objavljeni na DVD mediju, to sve govori.i za kraj – možda i bolje da neki naslovi—Četverored — zauvijek ostanu samo na VHS-u…

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">