Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Sex & Web (dio 3. – Coolinarka)

Autor/ica Poison Ivy

Ivana, surferica, mala od pera rekli bi ljudi. Zaslužna za mnoge kreativne tekstove, radi u državnoj službi, a po horoskopu je svetica. Scout Kroativ mreže kada su nove stranice u pitanju.

Oglas
www.coolinarika.com

www.coolinarika.com

Coolinarka

Kako se blagdansko razdoblje polako privodi kraju, eto došlo je i vrijeme da se lagano opet primim posla. Nakon razdoblja ljenčarenja i prekomjernog uživanja u razno raznim blagdanskim delicijama, evo me ponovno s vama. Sviježa i odmorna, ali s pokojom kilom viška, eto opet se vraćam na već staru , ofucanu temu koja se bavi skidanjem spomenutih zaostalih nakupina proizašlih iz, svima nama dobro znane, slabosti prema svim onim poslasticama koje nas, iz godine u godinu u ovo isto razdoblje, neodoljivo mame s prepunih blagdanskih stolova. I tako, u potrazi za rješenjem, odlučih svratiti na Coolinarku, isto ono mjesto na kojem sam još neki dan tražila i “uzročnike” sadašnjeg problema. Dakle, natrag na mjesto zločina.

Moram priznati da sam se uvijek podosta namučila na toj stranici kako bi pronašla ono zbog čega sam i došla. Već sam pogled na taj meni i letimično pretraživanje po njemu, dovoljni su da se stekne dojam jedne velike zbrčkane svaštare. A tek kad se krene malo detaljnije… Sva sreća da postoji tražilica pa ukoliko tražite nešto konkretno, lako ćete doći do zadanog pojma, ali ako krenete tražiti nešto općenitije, e tu već nastaje problem. Evo recimo, želite pronaći možda neku dijetu ili samo zdraviji način prehrane, logično da se ona nalazi u rubrici Zdravlje. Da, to je ovdje i jedino logično što ćete pronaći, a onda… jedna dijeta ovdje, druga ondje, npr. jedna u rubrici Nutricionizam, druga u Zdravlju i ljepoti, pa treća u Trendovima u prehrani i tako redom, u svim rubrikama pod naslovom Zdravlje, naići ćete na koju. Pa zar nije logičnije da postoji jedna rubrika pod nazivom Dijeta ili Zdrava prehrana pa da je u njoj sabrano sve što se veže uz to. A isto tako, nasuprot tome, naići ćete, recimo na Kineski horoskop pa možda vam on kaže nešto o zdravlju i zdravoj prehrani. Meni se ipak primjerenije čini da se horoskop nalazi u rubrici zabava, ali dobro…

Znam da Coolinarka ima brojne štovatelje i neka se ne naljute, ali meni se ovdje sve to skupa čini pomalo bez ikakvog reda i poretka. Nama, koji samo tu i tamo navratimo, previše vremena oduzme dok sve to skupa pregledamo pa onda probamo pogoditi gdje bi se što moglo nalaziti pa onda počnemo tražiti i onda… Odustanem od traženja, kao i ovaj put, jel već nakon svega par minuta izgubim volju.

Iako, evo da napokon na red dođu i pohvale, sve skupa naposljetku izgleda, uz sav taj nered, vrlo simpatično i veselo, gdje se ljudi druže i dobro zabavljaju uz još bolju “hranu i piće” s ukomponiranim jednostavnim, ali isto tako veselim, živim dizajnom. Isto tako svaka čast receptima, tu nemam zamjerki, sve bolji od boljega, bar ono što sam ja probala, a ono što nisam čini mi se isto tako.

I evo, prošli put dobila sam neke primjedbe da pišem o svemu i svačemu, više o svemu drugome nego o stranici o kojoj zapravo pišem pa se nadam da isti ovaj puta neće imati nikakvih primjedbi. 🙂

Označeno s: , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">