Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Sex & Web (dio 1. – Hippy Garden)

Autor/ica Poison Ivy

Ivana, surferica, mala od pera rekli bi ljudi. Zaslužna za mnoge kreativne tekstove, radi u državnoj službi, a po horoskopu je svetica. Scout Kroativ mreže kada su nove stranice u pitanju.

Oglas
www.hippygarden.com

www.hippygarden.com

Hippy Garden

Zanimljivo kako nikada ne nađemo ono što tražimo u datom trenutku. Ne znam kako vama, ali meni se to gotovo svakodnevno događa. Baš kao i jučer, surfajući u potrazi za novo otvorenim dućanom zdravih namirnica pod nazivom “Garden“, naišla sam na nama ženama nešto puno zanimljivije. Hippy garden fashion-brand za žene današnjice koje su smjele, zaljubljene u život i provokativne u svoj svojoj ženstvenosti. Ah, koga briga više za zdravu prehranu i slične gluposti, čim su omiljene nam krpice u pitanju.

Ushićeno sam pohitala na sajt u nadi da ću pronaći još kakav jedinstveni primjerak istih tih, tako prijeko potrebnih krpica kojim ću popuniti rupu u već ionako pretrpanom ormaru. I moram priznati, već na prvi pogled-jako dojmljivo! Izrazito privlačan sajt, s izražajnim, ali ne prenapadnim bojama koje očaravaju, baš kao i kreacije kojima je posvećen. Vizualno, jako skladno! A sad… naravno da uvijek postoji i onaj, ajmo reći u ovom slučaju, manje skladan dio. A to je, na prvu, pomalo nelogičan i nekako nasumice nabacan meni. Ali kao što rekoh, samo na prvu pa eto jedna mala zamjerka zbog malo više vremena kojeg, mi obični, ne tako vješti korisnici, moramo utrošiti kako bi sve ponuđene informacije povezali u jednu skladnu cijelinu.

Isto tako, moram priznati da u rubrici news nedostaje sadržaja. Pa kad već postoji, onda nek i ima nekih vijesti, a ne samo naslova vijesti. Nekoliko stvari me stvarno zainteresiralo, hoću kliknuti, a kad ono-ništa. Šmrc… bas sam se razočarala… No dobro, dosta zanovijetanja! Da se ne bi stekao krivi dojam. Počeli smo s hvalospjevima pa bi bilo u redu da s njima i završimo. Pa vratimo se onda na početak priče i razlog zbog kojeg sam u prvom redu i posjetila stranicu. Može se samo zaključiti da ćete, ukoliko se i vi odlučite posjetiti ju, pronaći pregršt zanimljivih stvari. Galerija je odlična, s hrpom video isječaka i fotografija, također odličnih kreacija koje vas doslovno zovu da posjetite jedan od navedenih prodajnih mjesta i kupite bar koju od njih. A više nije ni potrebno. Zar ne?

Označeno s: , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

1 komentar

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">