Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Sex & Web (dio 4. – Fashion Guru)

Autor/ica Poison Ivy

Ivana, surferica, mala od pera rekli bi ljudi. Zaslužna za mnoge kreativne tekstove, radi u državnoj službi, a po horoskopu je svetica. Scout Kroativ mreže kada su nove stranice u pitanju.

Oglas
fashionguru.com.hr

fashionguru.com.hr

Fashion Guru

Ponavljajući svakodnevnu rutinu upotpunjavanja dosadnjikavog popodneva, danas k tome još i posebno sumornog i sivog, razgledavanjem galerije Kroativa, napokon sam si našla nešto za svoj gušt. Tamo negdje na kraju galerije ili, bolje rečeno, na samim počecima njenog stvaranja, među već pomalo zaboravljenim izložbenim primjercima, iz “prašine” sam izvukla stranicu svima nama dobro znanog modnog maga, Fashion gurua, koji me svake nedjelje u kasno večernjim satima u doba emitiranja Red Carpeta, uredno uveseljava svojim sarkastičnim i zločestim komentarima na temu modnog ukusa/neukusa domaćih zvijezda i zvjezdica ili bar onih koji se to uporno trude biti.

E Feši, Feši, ali stranica ti i nije baš tako fashion. Ili bar ne onoliko fashion koliko bi to očekivala od nekog tko je izgradio svoju karijeru kritizirajući tuđi modni izričaj. Ne znam, jedino ako je dizajn trebao biti prilagođen svugdje prisutnom, kako on to voli reći, modnom trashu, kao svojevrsna parodija na isti. Hmm…

Za razliku od ovog vizualnog dijela, sadržaj tekstova je upravo onakav kakav sam i očekivala. Ako ste bar jednom u životu pogledali Red Carpet, znate o čemu govorim. Tako da ni ne trebam dodatno opisivati. Jedino, što me muči u cijeloj toj priči je to što, osim kratke biografije i predstavljanja par Fashionovih uradaka, ni nema ničeg osim njegovih, nazovimo to tako, komentara. Što dužih, što kraćih, ali ipak samo komentara. A to je upravo ono što po mome, ovdje nedostaje. Fali mi nečeg neočekivanog i sviježeg. Svi smo se već pomalo navikli na njegove zanimljive kritike, tako da s vremenom one uskoro i neče više biti zanimljive. Meni bi bilo draže, da se ovdje našla i koja rubrika s kakvim modnim savjetima, predstavljenim novim modnim trendovima ili nečim posve novim i neočekivanim, ne znam ni ja točno čim, ali vjerujem da njemu ne bi nedostajalo inspiracije, a što bi mi više bilo u stilu jednog školovnog modnog znalca.

Ovako u biti, meni nije ni potreban na stranici, sve se zapravo stopilo u jedno. Pa čak i rubrika Trendovi (da ne zaboravim reći da ta rubrika postoji, ali joj ime baš ne odgovara), za koju sam mislila da i govori o trendovima, zapravo opet se svela na uobičajenu kritiku.

Tako da Feši, pod hitno izmisli nešto novo s čime ćeš nas iznova šokirati!

No, bez obzira na kritike, kojih je ovdje više samo zbog visokih očekivanja od nekog tko je svoj životni poziv našao u kritiziranju drugih, sveopći dojam je da se radi o jednom simpatičnom i zabavnom sajtu koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Jednostavno ili ćete ga mrziti ili obožavati. Baš kao što je i slučaj s njegovim autorom osebujnog duha i još osebujnijeg “jezika”…

napomena: Ne dragi posjetitelji ona nije nestala! Znate kako je, baba ko baba. Malo frizurica pa malo nokti i eto prođe 3 tjedna bez recenzije. Ovaj put je držimo u šaci i recenzije će ići kao i obično, jednom tjedno. Zaprijetili smo da ćemo od njenih škakljivih fotografija napraviti besplatne web stranice, napisati tutor za njih i postaviti ih na Kroativ blog 😛

Označeno s: , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">