Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Tele2 mafia reklama

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas
Tele2 mafia reklama

Tele2 mafia reklama

Svi ste ih vidjeli i većina ih obožava. Vjerojatno ste se kao i mi zapitali tko ih je radio. Kroativ tim bacio se u potragu i našao kreakrivce koji stoje iza ovih uradaka. Za cijeli koncept reklame i njihovu izradu, zaslužni su ruski kreativci imena Partizangroup. Možete pogledati cijeli serijal i još mnogo drugih kreativnih radova na njihovim stranicama. Stvarno se isplati pogledati! Nagradno pitanje za kraj je, zašto većinu dobrih reklama u hrvatskoj rade strane kreativne institucije? Zar mi nemamo dosta kreativaca koji su u stanju smisliti wow kampanju? Sjetimo se VIP-ovih reklama, a i mnoštva drugih koje su sve redom rađene od strane svjetskih studia…

Označeno s: , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">