Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Photoshop tool icons

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Svi koji smo ikada pokušali napisati neki tutorial za photoshop znamo koliko je riječi potrebno da se totalnom početniku ili nekome tko nezna engleski, objasni što treba odabrati tj. gdje treba kliknuti. Za svaku ikonu trebalo bi navesti hrvatski i engleski naziv i onda još specificirati gdje se nalazi  i da li je možda sakrivena ispod neke druge opcije . Čak i najjednostavniji tutorial postaje priča bez kraja.

Pomislila sam da bi bilo puno lakše kada bi mogla umjesto svih tih riječi ubaciti samo ikonicu. Tražila sam ih po netu ali nisam našla. No našla sam negdje (ne sjećam se više gdje)  photoshop kistove pa sam od njih napravila ikone. Nadamo se da će vam koristiti u vašem novom photoshop tutorialu.

Ps tool ikone za blogere u .png formatu možete downloadirati ovdje

ps tool icons

ps tool icons

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">