Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

70+ odličnih Photoshop tekst efekata

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas

Svi vi koji se bavite dizajnom, web ili grafičkim radite s tekstom i izmišljate svakakve efekte za svoje cool naslove. Danas vam donosimo malu pomoć u obliku preko 70 tutorijala za sve vaše tekstualne potrebe. Ima tu za svakog ponešto, neki su već stvarno isfurani ali svaki od njih može biti dobar početak za neki novi efekt. Naravno, za sve one koji tek počinju s ovom našom rabotom ovo je obilan izvor znanja. Svi smo mi jedno počeli tako, tutorijal do tutorijala pa sve do samostalnog razmišljanja… Tutorijali su napravljeni u dva dijela, prvi dio od 22+ tutorijala i drugi od 50+.

Pogledajte neke efekata koje možete naučiti napraviti:

Vatra

trava

voda

Eksplozija

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">