Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Natjecanje u fotografiji MNF “Jozo Vranić” Pihači 2011 + November desktop calendar

Autor/ica Silvia

Rođena 1995 u Zagrebu i zaljubljena u fotografiju, Silvia je najmlađa članica Kroativa. Svoje fotografije nesebično daje na korištenje za naše tutoriale.

Oglas

6. Memorijalno natjecanje “Jozo Vranić”

U subotu i nedjelju 1. i 2. listopada 2011. godine održalo se memorijalno natjecanje u fotografiji MNF “JOZO VRANIĆ” Pihači 2011, u čast nezaboravnog Joze Vranića.

Memorijalno natjecanje  “Jozo Vranić” ima za cilj promociju fotografije, druženje fotografa i međunarodno promoviranje prirodnih i kulturnih ljepota Stubičkog kraja, Hrvatskog Zagorja i Hrvatske. Zagorski bregi, kleti, vinogradi, stare hiže i dvorci bili su česti motivi Joze Vranića, kome se in memoriam svake godine održava ovo natjecanje.

Organizatori

Organizator je bio foto klub “Zagi foto” iz Zagreba i likovna kolonija “Pihači” iz Šijakovice – Stubičke toplice. Suorganizatori su Udruga vinara “Peharček” i DVD Gornja i Donja Stubica. Natjecanje se održalo u prostorijama STUB-KLUB-a Donja Stubica.

Teme foto natjecanja

Teme natjecanja bile su “Od grozdeka do kaplice” i “Slobodna tema” .

Lokacije

Organizatori su unaprijed dogovorili lokacije snimanja na koje se išlo u konvoju kombijima i privatnim automobilima. Snimala se berba u vinogradu, privatno imanje, izrada bačvi, crkva i klijet kao i jesenske panorame zagorskih brežuljaka. Na kraju dana svi automobili bili su potpuno prekriveni prašinom 😀

Pihači 2011

Pihači 2011

Prekrasno vrijeme, savršena organizacija, odlično društvo, veseli domaćini zagorci, vajn gulaš iz kotlića, domaće jabuke i vino na svakoj lokaciji učinili su ova dva dana nezaboravnima za sve sudionike i pratioce.

pihači 2011

pihači 2011

Nagrade

Natjecalo se 33 fotografa profesionalaca i amatera, članova foto klubova iz Zagreba i cijele Hrvatske. Svaki natjecatelj predao je 3 fotografije a stručni žiri je imao težak zadatak među 99 fotografija odabrati jednu prvu nagradu, dvije druge , tri treće, Grand prix. “Jozo Vranić” i posebnu nagradu ”Davorin Batinić”, za najbolju fotografiju u zadanoj temi. Sve fotografije izložene su u Stub klubu u Donjoj Stubici a kasnije će biti izložene i u galeriji Vladimira Horvata na Trgu žrtava fašizma.

Moram se pohvaliti i osvojenim trećim mjestom i prekrasnom nagradom sponzora Olympus 🙂

Nagrađeni i pohvaljeni natjecatelji i gradonačelnik Donje Stubice

 

Desktop kalendar za studeni 2011

Svi čitatelji Kroativa dobili su suvenir iz Zagorja – desktop kalendar za mjesec studeni 2011 sa motivom koji sam snimila na natjecanju. Downloadirati ga možete ovdje, a dimenzije su 1688×1024 px.

november-desktop calendar-2011

november desktop calendar 2011

 

 

Označeno s:
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">