Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

9. Međunarodni fotosajam u Zagrebu

Autor/ica Silvia

Rođena 1995 u Zagrebu i zaljubljena u fotografiju, Silvia je najmlađa članica Kroativa. Svoje fotografije nesebično daje na korištenje za naše tutoriale.

Oglas

Deveti po redu fotosajam održati će se 22. 10 2011. u vremenu od 10:00 do 16:00 u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta, Ulica grada Vukovara 68 u Zagrebu. Cijena ulaznice je 10 kuna.

Svake godine na fotosajmu izlaže 40tak izlagača a razgleda ga oko 1000 posjetilaca. Time je Zagrebački foto sajam najveći u ovom dijelu Europe.

Cilj foto sajma je omogućiti ljubiteljima fotografije da na jednom mjestu prodaju, promoviraju, kupe ili razgledaju foto opremu. Foto torbe, studijska rasvijeta, objektivi, wacom tableti, crno bijeli filmovi , papiri i razvijači , aparati za povećavanje i doze za razvijanje filmova, polaroid, analogni i digitalni foto aparati, novo i second hand … sve se to može kupiti ili samo razgledati na 40tak štandova.

Svake godine na sajmu se može poslušati i nekoliko zanimljivih predavanja na temu fotografije koja se dodatno ne naplaćuju.

Više o 9. međunarodnom fotosajmu u Zagrebu na www.fotogard.com

Označeno s:
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

1 komentar

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">