Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Najveća kolekcija besplatnih textura i patterna

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Ekipa sa Beeex.net bloga sakupila je impresivnu kolekciju linkova za najkvalitetnije texture i patterne i generatore na jednom mjestu. No, to nije sve, na blogu ćete naći još 4 članka na istu temu sa dodatnim resursima, a u komentarima se nalazi još povelik broj linkova koje su ostavili čitatelji.

Kada ste već tamo, svakako prolistajte i ostale zanimljive postove na Beeex blogu.

Texture, patterni, generatori - sve na jednom mjestu

Texture, patterni, generatori - sve na jednom mjestu

Ukoliko ovdje niste našli ono što tražite,možda ćete odlučiti sami napraviti svoju teksturu. Ovdje ćete naći 77 osnovnih photoshop tehnika i tutoriala za izradu:

http://beeex.net/photoshop/tutorials-photoshop/77-essential-photoshop-techniques-for-photo-realistic-textures

ili pogledajte još i u našu arhivu:

http://www.kroativ.net/w3-resursi/60-besplatnih-tekstura-i-pozadina-velike-rezolucije/

http://www.kroativ.net/w3-resursi/bogate-kolekcije-grunge-pozadina-fontova-papira-biljeznica/

Označeno s: , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">