Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Brushevi, Patterni, sve besplatno…

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas

Nedavno smo imali jedan projekt sa nekakvom vodenom scenom i u potrazi za vodenim Photoshop brushevima (da bili smo lijeni za izraditi svoje 🙂 ) naišli smo na stranice uber talentirane brush dizajnerice. Obsidian Dawn je njeno ime i specijalizirala se u izradi Photoshop brusheva. Odmah na prvi pogled možete vidjeti da je ova djevojka stvarno dobra u onome što radi. Na njenim stranicama (brushes.obsidiandawn.com) pronaći ćete preko 120 setova i doslovno tisuće kvalitetnih brusheva. Pokraj beskrajnih brush kategorija pronaći ćete stvarno odlične patterne i to nije sve :), većina brush paketa sadrži originalne slike iz kojih su izrađeni. Ova stranica bi stvarno trebala završiti u vašim bookmarksima ako ste u dizajn industriji!

Označeno s: , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

1 komentar

Trackbacks & Pingbacks
  • […] Brushevi, Patterni, sve besplatno… Posted on Monday, December 1st, 2008 in w3 resursi – Comments: (0) Nedavno smo imali jedan projekt sa nekakvom vodenom scenom i u potrazi za vodenim Photoshop brushevima (da bili smo lijeni za izraditi svoje ) naišli smo na stranice uber talentirane brush dizajnerice. Obsidian Dawn je njeno ime i specijalizirala se u izradi Photoshop brusheva. Odmah na prvi pogled možete vidjeti da je ova djevojka stvarno dobra u onome što radi. […]

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">